logo

Inzagemomenten gaan door

In navolging van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond 12 januari wordt de lockdown verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Deze verlenging heeft geen invloed op de bestaande maatregelen die EMWO heeft genomen. Examens op locatie zullen doorgang vinden in overeenstemming met de organiserende partij.

De geplande inzagemomenten zullen doorgaan op onze examenlocatie in Amersfoort. Wilt u een nieuw inzagemoment plannen? Neem dan contact op met info@emwo.nl

Coulance kandidaten  
Uiteindelijk beslist u als kandidaat zelf of u in staat bent om examen te doen. Het advies van het RIVM is daarbij leidend. Dit om te voorkomen dat u een besmettingsrisico vormt voor andere mensen. Mocht u op basis hiervan het examen wil uitstellen, dan is er de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. Neem hiervoor contact op met info@emwo.nl

Examens via proctoring zullen conform planning worden afgenomen. Mocht dit wegens de lockdown voor u niet mogelijk zijn, kunt u deze negen dagen voor de examendatum kosteloos bij ons verplaatsen naar een later tijdstip. 

Houd de berichtgeving in de gaten  
We houden de berichtgeving en adviezen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Ook houden we nauw contact met de organiserende partijen. Daarbij kan het nodig zijn om onze beslissing te herzien en hiernaar handelen. Wij adviseren u om de e-mail en onze berichtgeving op de website in de gaten te houden.