logo

Maatregelen EMWO in verband met coronavirus

Vanwege het feit dat het COVID-19 virus zich steeds meer verspreidt, worden er aan de kant van EMWO maatregelen genomen om dit zo veel mogelijk te beperken. Daarom is onder andere besloten dat alle EMWO (BROK en GCP-WMO) examens die gepland staan in het examencentrum in Amersfoort, de gehele maand maart en april worden geannuleerd. Voor u is de annulering kosteloos; indien u al heeft betaald voor het examen zal dit examengeld worden teruggestort.

We begrijpen dat door dit besluit mogelijk andere problemen voor u ontstaan; u heeft zich niet voor niets ingeschreven voor een examen. Graag willen met u meedenken om het ongemak zoveel mogelijk voor u te beperken. Indien u, door deze annulering, in de knel komt met uw werkzaamheden (bijvoorbeeld omdat u vóór een bepaald moment een geldige BROK/GCP-WMO registratie nodig heeft), dan kunt u contact opnemen met EMWO via info@emwo.nl. We zullen vervolgens kijken welke mogelijkheden er zijn om op een alternatieve wijze een examen af te nemen.

Als het voor u geen grote problemen oplevert om het examen uit te stellen, dan willen we u vanuit EMWO vragen dit te doen. We willen u, maar ook andere kandidaten, zo goed mogelijk van dienst zijn in het faciliteren van examenmogelijkheden in deze complexe situatie. We vragen dan ook uw begrip en danken u voor uw geduld gedurende dit proces.