logo

Record en Review – examens beschikbaar

Sinds dit najaar kunt u bij EMWO het GCP-WMO en BROK®-examen via Record en Review afleggen. U plant dan een BROK®- examen in de eBROK via https://nfu-ebrok.nl/ of het GCP-WMO-examen via mijn.emwo.nl op een specifieke datum. Op die dag kunt u het examen op een voor u passend tijdstip starten. Het volledige examen dient voor 23.00 uur afgerond te zijn, zodat uw examenuitslag op een juiste manier kan worden verwerkt. De gemaakte webcam-, beeldscherm- en geluidsopnames zullen binnen 48 uur na afronding van uw examen uitgekeken worden in plaats van live supervisie door een proctor. Het examenbureau in Amersfoort is uitsluitend tijdens kantooruren (8.00 – 16.00 uur) telefonisch bereikbaar. Er is op uw examendatum wel de gehele dag online Techsupport beschikbaar.

Locatie-examens BROK® in Amersfoort
In 2023 zal er twee keer per maand op een dinsdag de gelegenheid zijn het BROK®-examen in het examencentrum in Amersfoort af te leggen. De eerste examenmogelijkheid is dinsdag 10 januari 2023. De examens starten om 09:00 uur. In de eBROK-omgeving zullen deze examens medio november in de examenagenda beschikbaar komen.

Locatie-examens GCP-WMO in Amersfoort
Voor het GCP-WMO-examen zijn er inmiddels al mogelijkheden om het examen op locatie af te leggen. De examenkalender kunt u vinden op mijn.emwo.nl.